Työpaikan paloturvallisuus

Työpaikan paloturvallisuus -perehdytysaineiston ensisijainen käyttötarkoitus on työntekijöiden perehdyttäminen työpaikan pelastussuunnitelmaan, paloturvallisuuteen ja pelastustoimintaan liittyviin asioihin.

 

Materiaali koostuu Powerpoint-aineistosta sekä perehdytysmateriaalin käyttöoppaasta. Oppaaseen on liitetty kaikki diat ja jokaisen dian kohdalla esitetään ohjeita ja esimerkkejä kyseiseen diaan liittyen. Ohjeiden ja esimerkkien tarkoitus on avustaa perehdyttäjää sisällön esittämisessä.

 

Ota materiaali aktiiviseen käyttöön ja tee siitä oman työpaikkasi tarpeisiin parhaiten sopiva. Täydentämällä olemassa olevaa aineistoa työpaikkakohtaisella materiaalilla, se tulee parhaiten palvelemaan eri kohderyhmien oppimistarpeita.

 

Materiaalia voidaan käyttää myös koulutustapahtumiin valmistautumiseen ja opittujen asioiden kertaamiseen.

Lataa tästä käyttöösi Paloturvallisuuden perehdytysaineisto
Paloturvallisuuden perehdytysaineisto on zip-muotoon tallennettu kansio, joka sisältää koulutusaineiston sekä siihen liittyvän videomateriaalin. Lataa aineisto itsellesi linkin kautta, tallenna se koneellesi ja pura haluamaasi kansioon. Koulutusaineistoa käytetään powerpoint-ohjelman avulla ja voit lisätä esitykseen yksityiskohtaista tietoa omasta organisaatiostasi.

 

Perehdyttäjän opas on pdf-dokumentti, joka antaa taustatietoa sekä ohjeistusta koulutusmateriaalin käyttöön.
 
Brandsäkerhet på arbetsplatsen -utbildnigsmaterialen finns också på svenska. Läs mera...
 
The 
fire safety
 training material is available also in english. Read more...
                                                                 
Copyright 2012 by SPEK